Tallin tapahtumien tasalla pysyt tällä sivulla!


 

KEVÄT-KESÄTIEDOTE 2018

 

Helatorstaina 10.5.2018 järjestetään perinteiset talkoot klo 10-15. Luvassa laitumien rakentamista, haravointia, estekaluston maalaamista, istutusten laittoa jne. Talli tarjoaa talkooväelle lounaan! Tervetuloa viettämään mukavaa tallipäivää vaikka koko perheen voimin!

Toukokuussa laitetaan pieneksi jääneet ratsastuskamat kiertoon! Sänkykirppis ;) on toiminnassa vkot 18-20, eli voit tuoda vanhoja ratsikamoja näytille ja myyntiin tallin vintin sängyille. Merkitse vaatteisiin hinnan lisäksi selkeästi myyntipaikan eli sängyn nro.  Minä kerään halukkaat myyjät listalle, jaan sängyt, kerään maksut ja tilitän maksut myyjille. Myyntipaikka on maksuton.

Kaveriratsastus tulee jälleen! Viikolla 21 sinun on mahdollista ottaa kaverisi mukaan tunnille, perinteen mukaan sinä ratsastat puoli tuntia ja kaverisi toisen puolikkaan. Vakiratsastaja avustaa kaveriaan tarvittaessa. Ilmoita edellisellä kerralla, jos olet tuomassa kaveria.

Kevätkausi päättyy viikolla 22 eli 3.6 2018 on viimeinen mahdollisuus ratsastaa kevätkausikortin tunnit. Kesäkuukausia (kesä ja heinä) ei lasketa kymppikortin voimassa oloon eli keväällä kesken jäänyttä kymppikorttia on mahdollista käyttää vielä syksyllä.

Maneesin katsomossa on jääkaappi, josta voit ostaa juomia 2 euron hintaan. Maksu tapahtuu katsomossa olevaan maitotonkkaan. Vaihtorahaa saat Riitalta. Kahvia ja kaakaota edelleen maksutta satulahuoneesta J

Onnenperän Ratsastajat ry ja Onnenperän talli järjestävät 1-tason kouluratsastuskilpailut 26.5.2018 klo 10 alk! Kisoihin on odotettavissa myös ulkopuolisia ratsukoita ja haluamme antaa toiminnastamme hyvän vaikutelman, joten talkooväkeä kaivataan myös tällöin. Tarjolla on monenmoista puuhaa portinavaajasta pysäköinninohjaukseen. Kaikenikäiset, innokkaat talkoolaiset voivat ilmoittautua Riitalle. Kisailmoittautumiset kipan kautta ja kisahulinaan kannattaa tulla mukaan vähintään katsojana! Kaikilla kisoihin osallistujilla pitää olla e-lupa. Luvan hinta on 10€ ja sen voi hakea itse suoraan ratsastajainliiton nettisivujen kautta www.ratsastus.fi/ratsastajan_kilpailuluvat. Riitalta saat erilliset ohjeet e-lupaa varten, jos olet tulossa kisoihin! Huomioithan että luvan päivittymisessä saattaa mennä useampi päivä, joten hoidathan tämän asian pikimmiten kuntoon!

Kesäkausi alkaa 4.6.2018 ja kestää 5 viikkoa. Kesällä voit ratsastaa kesäkausikortilla, kymppikortilla tai osallistua irtotunneille. Kesäkausikortti normitunneilla 110e, pienryhmätunneilla 140e ja tehotunneilla 160e. Tehotunti irtotuntina 35e. Tehotuntien sekä estetuntien max ryhmäkoko on 6. Kesätuntien aiheet ovat seuraavat:

Maanantai

klo 17: lasten yleistunti (koulu, puomi, este, maasto ja ilman satulaa, järjestys voi vaihtua)

klo 18: Riitan/Essin esteet

Klo 19-20.30: teho CR-pienryhmätunti: harjoituksia ratsain sekä ilman hevosta, mahdollisuus myös videon käyttöön opetuksessa osalla tunneista

Tiistai

klo 17: Alkeiskurssi: ensimmäistä kertaa ratsaille tai satulaan palaaville

klo18: lasten yleistunti (koulu, puomi, este, maasto ja ilman satulaa, järjestys voi vaihtua)

klo: 19-20.30 tehokoulutunti: osalla tunneista ratsastetaan koulurata kokonaisuudessaan

Keskiviikko

klo 18: Hannan estetunti

klo 19-20.30: Hannan tehoestetunti

Torstai

klo 17: maasto/WE-tunti: joka 2.vko maastoillaan ja se toinen onkin WE:tä

klo 18: pienryhmätunti

klo 19-20.30: tehoistunta/koulu: ½h CR-harjoituksia ja perään tunti koulua

Ilmoittautumiset tunneille pikapuoliin, tunnit täyttyvät nopeasti!

Seuraavilla kesäleireillä on vielä muutamia paikkoja:

18-21.6.2018 Valmennusleiri 4vrk: 90€ + 290€

30.7-3.8.2018 Omaponitoiveleiri 5vrk: 90€ + 290€

1-3.8.2018 Maastoleiri 3vrk: 70€ + 160€ 

Hepat lomailevat 9-29.7.2018. Syyskausi alkaa ma 30.7. kevään aikatauluilla. Ilmoitathan muutoksista!

KESÄ ON PARASTA AIKAA RATSASTAA!!

Riitta

riitta.kilpio@onnenperantalli.fi p.050-3138586

 

 

Onnenperän taliin talvitiedote 2017-2018!

Itsenäisyyspäivänä 6.12 kello 11 alkaen Onnenperän talli järjestää merkilliset tallikilpailut!
Voit suorittaa aikuisratsastusmerkin, ratsastuksen C- tai B-merkin koulukokeen tai perusratsastusmerkin. Ilmoittautumiset ilmoitustaululla olevaan listaan 4.12 mennessä! Tuomarina toimii ratsastuksenopettaja Satu Saarikumpu. Lähtömaksu 12€ suoritetaan käteisellä paikanpäällä.

Kisojen jälkeen on tarkoitus uusia syksyllä sateen vuoksi peruuntunut maastoretki, eli klo. 14.30 uusi yritys! Ilmoittautumiset tekstarilla Riitalle!

Hepojen joululoma alkaa to 21.12.2017
Keskiviikkona 20.12 vielä tunnit normaalisti. Muistathan, että syyskauden kausikortin- sekä 4H-tunnit on ratsastettava vuoden 2017 puolella!

Tallin Joulu 21.12.2017
Varsinaista syyskauden päätöstä eli Tallin Joulua vietetään torstaina 21.12 klo. 18-19.30 maneesissa ja tallin vintillä. Ennakkoilmoittautumiset tarjoilun järjestämiseksi Riitalle tai ilmoitustaulun listaan ti 19.12 mennessä. Varaa Tallin Jouluun mukaasi tonttulakki sekä noin 5€:n arvoinen lahja, jos haluat osallistua lahjojen vaihtoon :)

Vuoden tuntihevosäänestys
Muista äänestää vuoden 2017 tuntihepoa 17.12.2017 mennessä! Palauta äänesi tallissa olevaan postilaatikkoon, äänestyslipukkeen saat maneesista viikosta 50 alkaen, vain yksi ääni per oppilas! Äänestäneiden kesken arvotaan ratsastustunti! Äänestyksen ja arvonnat voittajat selviävät Tallin Joulussa!

Kinkunpolttotunnit
Viimevuodesta tutut kinkunpolttotunnit ovat myös tänä vuonna varattavissa! Sinun on siis mahdollista tulla nauttimaan tallin rauhallisesta ilmapiiristä ja polttamaan joulun mässäilykiloja ;)
Torstaina 28.12
Klo. 17 he C/B
Klo. 18 tehokoulu I
Klo. 19 tehokoulu II
Klo. 20 pienryhmä

Voit näiden lisäksi varata yksityistunnin, paritunnin, tulla omalla pienryhmällä tai normiryhmään. Kinkunpolttotunnilla voit myös korvata kauden aikana jääneen rästitunnin. Ilmoittautuminen käynnissä, ole nopea, paikkoja on rajoitetusti!

Perjantaina 29.12 kello 12 jatkuu merkilliset tallikilpailut!
Nyt hypätään estemerkkisuorituksia, ratoina C- ja B-merkin estekokeet. Tuomarina Elina Koivunen. Lähtömaksu 12€ maksetaan käteisellä paikanpäällä. Ilmoittautumiset ilmoitustaululla olevaan listaan 27.12 mennessä!

Kisojen jälkeen sinun on mahdollista vuokrata joku tallin hevosista itsenäiseen, valvottuun ratsastukseen klo 17-19 välisenä aikana. Vuokrauksen hinta 15€ ja varaukset ilmoitustaulun listaan. Merkitse oma nimesi, toivehevosesi ja haluamasi kellon aika.

Kevätkausi alkaa maanantaina 1.1.2018!
Kevätkauteen mahtuu 22 vikkoa ja viime vuoden tapaan mahdollisuus yhteen teoriatuntiin jos pakkasraja, -15 astetta hallissa, ylittyy. Teoriatunnin aikana keskitymme harjoittelemaan esimerkiksi hevosen hoitoa, ratsastukseen liittyviä asioita, teemme istuntaharjoituksia ilman hevosta yms. Ryhmä saa vaikuttaa teoriatunnin sisältöön.
Ratsastustuntien hinnoissa ei tapahdu muutoksia kevätkaudella. Kausikortin voi maksaa kahdessa erässä, eräpäivät 15.1 ja 15.3.
Kevätkaudella jatkamme samoilla aikatauluilla ja ryhmillä, jos haluat vaihtaa ryhmää, ota pikaisesti yhteyttä!
Hiihtolomalla ratsastamme normaalisti!

Pakkasrajat
Tuntien peruutuksista pakkasen vuoksi ilmoitetaan erikseen, voit tietysti kysyä, jos keli epäilyttää. Talvella pääasia on että pysytään lämpiminä, siksi myös tumpuilla ja haalareissa voi ratsastaa. Myös talvilenkkarit sallitaan, vaikkei korkomääritys aivan täyttyisikään, sillä kumisaappaat ovat plussakelin jalkineet! Viime vuoden tapaan jaetaan oikein kylmillä ilmoilla käsien lämmityspussukoita :)

Vuoden 2018 leirit
Vaikka talvi vasta tekee tuloaan, on aika suunnata ajatukset jo ensi vuoden leireihin! Leiritiedot tulevat näinä päivinä ilmoitustaululle sekä nettiin. Nopeus on valttia, sillä vuoden 2017 puolella leirin varanneet saavat 20€ alennuksen varausmaksusta!

Muistathan että ratsastaminen ja kaikki toiminta tallilla tapahtuu omalla vastuulla! Huolehdithan että vakuutusturvasi on kunnossa? Olethan täyttänyt ja tulostanut nettisivuilta asiakastietolomakkeen ja huolehtinut siitä että tiedot ovat ajantasalla, etenkin puhelinnumero?

Hauskaa joulun aikaa ja mukavaa uutta vuotta 2018!
Kuluneesta vuodesta kiittäen
Riitta ja hepat

Syysterveiset Onnenperän tallilta!

Lähestytään syyskauden puoliväliä ja tiedotteen aika :)

Lauantaina 14.10 lähdetään maastoretkelle! Maastossa ollaan klo 15-17. Taitovaatimuksena kaikkien kolmen askellajin hallinta kentällä. Retken hinta 50e. Ilmoittautumiset Riitalle! Kelivaraus, eli jos sataa kaatamalla, retki peruuntuu. Peruutuksesta ilmoitetaan erikseen.

Syyslomalla tunnit pidetään normaalisti, jos olet lomalla, muistathan ilmoittaa siitä edellisellä kerralla. Jos peruutuksia on paljon, ryhmiä saatetaan yhdistää, mutta tästä ilmoitetaan erikseen.

Syyslomaleiri 16-18.10.2017. Leirit toteutuvat, jos osallistujia vähintään 5. Leirin hinta 70€ + 150€.  Leiri on ns. omaponileiri.

Hoito I-merkkikurssi syyslomalla ke 18.10.2017 klo 10-15! Kurssin hinta 50€, sis lounaan ja merkin. Kurssi on leiriläisille ilmainen!
Kurssia suositellaan kaikille hevosenhoitajille ja hoitamisesta kiinnostuneille.  Kurssi toteutuu mikäli ilmoittautuneita vähintään 5. Ilmoittautuminen tekstiviestillä Riitalle.
Kurssilla opetellaan seuraavia asioita:
Hevosenhoitajan tehtävät ja vastuu 
Turvallisuus tallilla 
Hevosen perustarpeet 
Hevosen rakenne 
Hevosen vuorokausi 
Hevosen ruokinnan perusteet 
Karsinan puhdistaminen ja kuivikkeet 
Hevosen varusteet 
Hevosen varusteiden huolto 
Hevosen pesu 
Kengitys ja kaviot 
Hevosen värit ja merkit 
Hevosrodut 

Onnenperän Ratsastajat ry ja Onnenperän talli järjestävät 1-tason kouluratsastuskilpailut la 21.10.2017 klo 14 alk!
Kisatunnelmaa on mahdollista päästä aistimaan ilmoittautumalla talkooavuksi! Tarjolla on monenmoista puuhaa portinavaajasta pysäköinninohjaukseen. Talkoolaisia kaivataan pe illalla klo 19-22 sekä la klo 12-18! Kaikenikäiset, innokkaat talkoolaiset voivat ilmoittautua Riitalle.  Sämpylä- ja kahvi/mehupalkka :)

Onnenperän talli ei ole vakuuttanut asiakkaitaan. Ratsastaminen ja hoitaminen tapahtuu omalla vastuulla.
Liittymällä ratsastusseuraan saat vakuutuksen, Hippos-lehden ja muita etuja. Lisäksi pääset osallistumaan tallilla järjestettäviin kilpailuihin. Lisätätietoja antaa Onnenperän Ratsastajat ry:n jäsensihteeri Carita Ojala: jasensihteeri.onra@gmail.com. Suomen Ratsastajain Liitto on puolittanut oman osuutensa jäsenmaksusta loppuvuodeksi, eli kannattaa liittyä heti!

Vkolla 43 (23-29.10) vietetään perinteistä vaihtoviikkoa: saat tuoda kaverin mukaan omalle tunnillesi. Sinä ratsastat ekan puoli tuntia ja kaveri toisen. Tarvittaessa voit auttaa kaveria. Kaveri voi olla aikuinen tai lapsi, huomioi tämä kun toivot ratsua omalle tunnillesi. Tarvittaessa vaihdetaan ratsua kaveria varten J

Hevoskerho kokoontuu tiistaisin klo 18.15-19.30. Kerholaiset on jaettu kahteen ryhmään, alle 7-v ja 7v -> Vetäjinä Essi Randelin ja Juulia Kivijärvi. Kerhossa opetellaan hevosen hoitamiseen ja tallilla toimimiseen liittyviä asioita sekä käytännössä että teoriassa. Kerhon ohjelmaan kuuluu lisäksi esimerkiksi liikuntaa, leikkejä, askartelemista ja muuta mukavaa yhdessä puuhailua. Kerhossa voit harjoitella hevostaitomerkkisuorituksia varten tai tähdätä vaikkapa hevostaitokilpailuihin!  Kerho on tallin asiakkaille ilmainen, muille 5€/krt. Ilmoittautumiset ja kyselyt Essiltä p.044-2772696.

Innokkaita hevosenhoitajia saa edelleen ilmoittautua Essille. Hoitopäivät su-pe. Hoitajien tehtäviä ovat mm. huolehtia omasta hoitohepastaan tuntilaisen kanssa, putsasta varusteita ja ruoka- sekä juomakuppeja ja avustaa tarvittaessa tunneilla.

Kelien kylmetessä maistuu varmasti kaakao tai kahvi :) Jahka katsomoremontti saadaan valmiiksi, löytyy kahvin- ja vedenkeitin jatkossa maneesista. Limsakaappi siellä jo onkin ;) Limsat 2€ ja maksu maitotonkkaan. Minulta saat tarvittaessa vaihtorahaa.

Aurinkoisia syyspäiviä toivottelee Riitta ja Hepat

Heppakerhoon muutoksia! 
Asiakkaiden pyynnöstä heppakerho jaetaan puoliksi, 4-8-vuotiaiden ja yli 8 vuotiaiden ryhmiin!
Kerhoilta on tiistaisin klo. 18.15 - 19.30. molemmat ryhmät toimivat yhtä aikaa, vetäjinä jatkavat Juulia Kivijärvi ja Essi Randelin.
Kerhoon ovat tervetulleita kaikki hevosista kiinnostuneet nuoret ja vanhemmatkin :) Kysy lisää kerhon vetäjiltä!

Syyslomaleiri 16-18.10.2017 3vrk 70€ + 160€

Leiri toteutetaan omaponitoiveleirinä, eli saat oman hoitoponin koko leirin ajaksi ja myös esittää toiveita leirin sisällöstä! Lue lisää täältä!

Suomi 100 -juhlavuotta vietätään myös Onnenperän tallilla!

Uusi harrastaja: Klikkaa viereistä kuvaa ja tulosta Mahdollisuuksien hevonen - Tervetuloa ratsastamaan! -etukuponki  ja saat sillä 5€ kerta-alennuksen valitsemastasi palvelusta. Kuponkia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Vakioratsastajat saavat myös Suomi 100 -juhlavuosi etuja :)
Saat saman 5€ kerta-alennuksen ylimääräisestä ratsastustunnista!
Lisäksi jos houkuttelet ystäväsi, (joka ei ole ennen käynyt ratsastamassa meillä) tallillemme ja hän innostuu ostamaan 10-kortin, sinä saat itsellesi ilmaisen ratsastustunnin! Jos ystäväsi innostuu ostamaan kausikortin, saat itsellesi 3 ilmaista ratsastustuntia!

Ihanaa juhlavuotta ja ihania hetkiä tallilla toivottaen
Riitta

KEVÄT-KESÄTIEDOTE 2017

Kevätkausi päättyy viikolla 22 eli 4.6 2017 on viimeinen mahdollisuus ratsastaa kevätkausikortin tunnit. Kesäkuukausia (kesä ja heinä) ei lasketa kymppikortin voimassa oloon eli keväällä kesken jäänyttä kymppikorttia on mahdollista käyttää vielä syksyllä.

Maneesin katsomossa on jääkaappi, josta voit ostaa juomia 2 euron hintaan. Maksu tapahtuu katsomossa olevaan purkkiin. Vaihtorahaa saat Riitalta. Kahvia ja kaakaota edelleen maksutta satulahuoneesta J

Keskiviikkona 26.4 klo 18-20 vietetään lapsille ja nuorille tarkoitettua pitsailtaa tallin vintissä. Pitsaillassa suunnitellaan yhdessä tallilla tapahtuvaa toimintaa. Samalla ilta toimii myös hoitajakokouksena, josta voit saada oman hoitohevosen. Ilmoittautumiset tekstiviestillä Essille tai Riitalle tai ilmoitustaululla olevaan listaan. Muista kertoa myös mahdollisista erityisruokavalioista.

Viikosta 16 alkaen kokeilemme uutta tapaa suorittaa hoitomerkkejä. Talliin tulee joka viikko uusi tehtävä, jonka Onnenperän asiakas voi suorittaa. Vastaus lähetetään Riitalle tai näytetään tallityöntekijälle. Voit korjata tai täydentää suoritustasi viikon ajan, jos vastaustasi ei hyväksytty. Kun olet suorittanut kaikki tehtävät hyväksytysti, saat merkin.

Onnenperän Ratsastajat ry ja Onnenperän talli järjestävät 1-tason kouluratsastuskilpailut 22.4.2017 klo 14 alk! Kisoihin on odotettavissa myös ulkopuolisia ratsukoita ja haluamme antaa toiminnastamme hyvän vaikutelman, joten talkooväkeä kaivataan myös tällöin. Tarjolla on monenmoista puuhaa portinavaajasta pysäköinninohjaukseen. Kaikenikäiset, innokkaat talkoolaiset voivat ilmoittautua Riitalle. Kisailmoittautumiset ilmoitustaululla ja kisahulinaan kannattaa tulla mukaan vähintään katsojana! Kaikilla kisoihin osallistujilla pitää olla e-lupa. Luvan hinta on 10€ ja sen voi hakea itse suoraan ratsastajainliiton nettisivujen kautta www.ratsastus.fi/ratsastajan_kilpailuluvat. Riitalta saat erilliset ohjeet e-lupaa varten, jos olet tulossa kisoihin! Huomioithan että luvan päivittymisessä saattaa mennä useampi päivä, joten hoidathan tämän asian pikimmiten kuntoon!

ONNENPERÄN RATSASTAJAT RY JA ONNENPERÄN TALLI JÄRJESTÄÄ LAUANTAINA 20.5.2017 BUSSIMATKAN HELSINKIIN, AINUTLAATUISEEN SUOMI 100-VUOTTA JUHLATAPAHTUMAAN!
Hevoset Kaivarissa-tapahtumassa on esillä hevosurheilun eri lajit erilaisten näytösten ja kilpailuiden muodossa. Lapsille on luvassa mm. mittava keppihevosrata.

MATKAN HINTA
Kaikki alle 18-vuotiaat 6€
OnRan täysi-ikäiset jäsenet 10€
OnRan jäsenen kanssa samassa taloudessa asuvat ei jäsenet 10€
Täysi-ikäiset ei jäsenet 15€
Maksu käteisellä Riitalle ilmoittautumisen jälkeen.

ILMOITTAUDU!

kisat.onra@gmail.com
Mainitse ilmoittautumisessa matkustajan nimi ja puhelinnumero, kaikilta alle 18-vuotiailta myös huoltajan nimi ja numero.

AIKATAULU

Paimion Neste klo. 10.00
Halikon Shell klo. 10.15
ABC Piihovi klo. 10.25
Lähtö takaisin klo. 18.00

MATKAN EHDOT

Kuljetus järjestetään jos ilmoittautuneita 1.5.2017 mennessä 30 henkeä.
Mahdolliset peruutukset 1.5.2017 mennessä.
Sen jälkeen peruutetut ilmoittautumiset tulee maksaa.
Alle 12-vuotiaat vain huoltajan kanssa. Matkan järjestäjien puolelta ei ole valvontaa tapahtumassa.

Helatorstaina 25.5.2017 järjestetään perinteiset talkoot alkaen klo 10. Luvassa laitumien rakentamista, haravointia, estekaluston maalaamista, istutusten laittoa jne. Talli tarjoaa talkooväelle lounaan! Tervetuloa viettämään mukavaa tallipäivää vaikka koko perheen voimin!

Kesäkausi alkaa 5.6 ja kestää 5 viikkoa. Kesällä voit ratsastaa kymppikortilla tai osallistua irtotunneille. Kesäksi on myös oma kausikortti, jonka hinta 5x21e eli 105e, teho- ja pienryhmätunneilla kausikortti 150e. Kesätuntien aiheet seuraavat:

MAANANTAI

klo 17: perus-He C: tunneilla perus- ja tasapainoratsastusta, koulu- ja puomiharjoituksia

klo 18: cr-tunti: TÄYNNÄ

Klo 19: Essin kesäesteet

klo 20.00-21.30: tehotunti (Huom! tähän oma kausikortti) kun heppa vihdoin alkaa kulkea, tunti loppuu, tuttu tunne? Nyt jatketaan vielä se puoli tuntia ;)

TIISTAI

klo 17: perus-He C: tunneilla perus- ja tasapainoratsastusta, koulu- ja puomiharjoituksia.

klo 18: Alkeiskurssi: ensimmäistä kertaa ratsaille tai satulaan palaaville

klo 19: Essin kesäesteet

klo 20-21.30 tehotunti (Huom! tähän oma kausikortti) kun heppa vihdoin alkaa kulkea, tunti loppuu, tuttu tunne? Nyt jatketaan vielä se puoli tuntia ;)

KESKIVIIKKO

klo 19: pienryhmätunti (Huom! tähän oma kausikortti)

klo 20: pienryhmätunti (Huom! tähän oma kausikortti)

TORSTAI

klo 17: maasto-/toivetunti: maastoillaan ja jos sää ei suosi tehdään ratsastajien toiveiden mukaisia harjoituksia hallissa

klo 18: cr-tunti: TÄYNNÄ

klo 19: cr-tunti: keskitytään oikean, tasapainoisen istunnan löytämiseen, mukautumaan hevosen liikkeisiin kaikissa askellajeissa ja parantamaan omaa keskivartalon hallintaa

Klo 20: heB/A: Harjoitellaan liikkeitä helpon B: n  ja A: n kouluohjelmista.

Ilmoittautumiset tunneille pikapuoliin, tunnit täyttyvät nopeasti!

Kevään ja kesän leireillä on vielä muutamia paikkoja:

26-28.5.2017 aikuisten istuntapainotteinen yleisleiri pe-illasta su-päivään 70€+110€

Pyrkimyksenä on kehittää ratsastajien tietoisuutta omasta istunnasta, sen kehityskohteista ja sitä tukevista harjoituksista sekä hevosen selässä että teoriassa. Oheisohjelmana la-illalla savusauna.

5-9.6.2017 yleisleiri 5vrk: 90€ + 290€
Yleisleirien sisältö on vaihteleva ja monipuolinen sisältäen ratsastuksen kaikkia lajeja; kouluratsastusta, puomitunti, esteratsastus, maasto, toivetunti, vikellystä sekä leirikilpailut.

19-22.6.2017 Maastoleiri 4vrk: 90€ + 190€
Maastoleirillä pääset nauttimaan kauniista Suomen kesästä sydämesi kyllyydestä :)
Päivittäin ratsastetaan erilaisissa maastoissa 2-4 tuntia, mihin vuorokauden aikaan tahansa eli myös yöratsastus voi olla mahdollista, jos leiriläiset niin haluavat :)
Hallitsethan hevosen kaikissa askellajeissa hyvin, jotta pärjätään myös vaihtelevammassa maastossa.

26.6-30.6.2017 omaponitoiveleiri 5vrk: 90€ + 290€
Tällä leirillä leiriläiset pääsevät itse vaikuttamaan ratsastustuntien ja muiden heppatouhujen sisältöön. Tunneilla voidaan painottaa enemmän esimerkiksi koulu- tai esteratsastukseen, opetellaan kärryajoa, vikelletään.. Leirin alussa käydään toiveita läpi ja niitä toteutetaan mahdollisuuksien mukaan leiriläisten ja ratsukoiden taitotason mukaan.

Hepat lomailevat 10-30.7.2017. Syyskausi alkaa ma 31.7. kevään aikatauluilla. Ilmoitathan muutoksista!

KESÄ ON PARASTA AIKAA RATSASTAA!!

Riitta

riitta.kilpio@onnenperantalli.fi p.050-3138586