Riitta Kilpiö

Onnenperän tallin omistaja, pääasiallinen ratsastustuntien pitäjä.

Riitta sai ensimmäisen oman poninsa Ali Baban 8-vuotiaana. Ensimmäiset askeleet Onnenperän tallin perustamiseksi otettiin jo 90-luvulla, jolloin Riitta aloitti hevoskerhon pidon lähiseudun lapsille. Tästä alkoi pikkuhiljaa tuntien pito, hevosia oli tuolloin kolme, shetlanninponi Ali Baban lisäksi lv-tamma Finn Lady ja suomenhevonen Liikemestari.

Työkokemusta tallin pidosta karttui ja hevosten määrä lisääntyi. Tänä päivänä Onnenperän talli vie Riitan kaiken ajan, vaikka varsinaiset opinnot suuntautuivatkin kasvatus- ja sosiaalialalle Turun yliopistoon. Onneksi hän on oikea monitoiminainen, joka maatilan kasvattina hallitsee hevosten lisäksi traktorit ja pienet remppahommat, eikä jää koskaan sanattomaksi ;)

Riitta on osallistunut Wendy Murdochin pitämille kursseille sekä yksityistunneille, sekä hollantilaisen Piet Nibbelinkin kolmivuotiseen Deepening your horsemanship –koulutukseen.  Hän on myös yhdistänyt siviiliammattinsa ja hevoset, suorittamalla sosiaalipedagogisen hevostoiminnan koulutuksen. Riitalla on voimassaoleva ensiapu 2-koulutus.

Riitan suorittamia hevosalan koulutuksia:
Hevoshieroja
hevosharrasteohjaaja
vammaisratsastusohjaaja
centered riding ohjaaja (taso1)

Essi Randelin

Tallityöntekijä, Riitan oikea käsi

Moikka!
Olen Essi, kotoisin Salosta.
Koulutukseltani olen hevostenhoitaja ja harrasteohjaaja.
Opiskelin Ypäjän Hevosopistolla, josta valmistuin 2015 keväällä.

Hevosten parissa olen touhunnut aivan nuoresta asti ja ratsastuksen  aloitin Onnenperällä :) Nykyään omistankin oman ihanan tamman, Siinan <3
Tehtäviini kuuluu tallityöt, hevosten hyvinvoinnista huolehtiminen, hevoskerhon vetäminen ja satunnaisesti ratsastustuntien pitäminen. Auttelen tallissa eli jos tulee kysyttävää tule nykäisemään hihasta!

Essi

Elina Koivunen

Estetuntien vetovastuu

Heippa kaikille! Olen Elina ja asun Perttelissä.
Koulutukseltani ratsastuksenohjaaja ja toimin myös kouluratsastus- sekä valjakkoajotuomarina.
Hevosalalla olen työskennellyt 16-vuotiaasta lähtien.

Olen työskennellyt useissa ratsastuskouluissa opetustehtävissä, toiminut tallimestarina ja ratsuttajana sekä tehnyt lomitustöitä.
Minulla on tällä hetkellä 2 omaa hevosta, ja erinnäinen määrä ratsutettavia hevosia. Olen kilpaillut kansallisella tasolla niin este-, koulu- kuin kenttäratsastuksessakin.
Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin :)

Elina