Onnenperän tallilla on järjestetty leirejä jo vuodesta 1992 alkaen, joten kokemusta löytyy jo yli 20 vuoden ajalta!

Jos olet kiinnostunut aikuisten viikonloppuleireistä, ne ovat mahdollisia ympäri vuoden :) Minimiosallistujamäärä 4 henkilöä. Kokoa oma porukka!

YHTEISTÄ TIETOA LEIREISTÄ:

Varausmaksu, jota ei palauteta peruutuksen sattuessa, maksetaan paikan varauksen yhteydessä tilille FI4247151020035560. Viestikenttään leiriläisen nimi+ leirin ajankohta. Lisäksi ilmoittautuminen Riitalle tekstiviestillä tai sähköpostilla.
Kesäleirien loppumaksu maksetaan 31.5.2018 mennessä ja sen palautus tapahtuu vain lääkärintodistusta vastaan.

Sisarusalennus 20€ henkilö!

Leiri järjestetään mikäli osallistujia on vähintään 6. Leiri alkaa ensimmäisenä päivänä klo. 9.00 ja leirin päättyy viimeisenä päivänä klo. 16.00. Viikonloppuleireille on oma aikataulunsa, jonka saat Riitalta.

Leirillä opettelemme ratsastuksen lisäksi hevosen hoitamiseen liittyviä asioita teoriassa, joka perustuu SRL:n hoitomerkkeihin. Hoitomerkin suorittaminen on vapaaehtoista, sinulla ei tarvitse olla etukäteen suoritettuja merkkejä. Jos haluat pinssin suorituksestasi, saat sen hintaan 8€, edellyttää ratsastusseuran jäsenyyttä.
Leirillä voimme ajaa sekä vikeltää ja jos sinulla on oma keppari, se kannattaa ottaa mukaan! Jokainen leiriläinen pääsee myös maastoon, alkeisratsastajat taluttajan kanssa. Uutuutena yömaasto ja uittomahdollisuus :)
Leiriavustajat ovat paikalla koko leirin ajan huolehtimassa niin hevosten kuin leiriläistenkin hyvinvoinnista ja he myös järjestävät iltaohjelmaa ja mahdolliset leirikastajaiset ;) Leiriläiset pääsevät kelin salliessa uimaan kunnostetulle uimalammelle!

Kaikille leireille voi osallistua myös päiväleiriläisenä (leiriaika klo. 8.30-16.30), tällöin leirimaksusta vähennetään yöpymisen osuus, 40€/5vrk tai 20€/3vrk. Leirille voi osallistua myös oman hevosen kanssa, tällöin leirin hinta on sama, mutta hevonenkin saa täyshoidon :)

Avuksi pakkaamiseen ;)
Ota mukaan makuupussi tai peitto ja tyyny, ratsastusvarusteet, pesuvälineet saunomista ja suihkua varten, pyyhe, lämmintä vaatetta vapaa-ajalle, sadevaatteet, kumisaappaat, kamera, muistiinpanovälineet sekä muuta henkilökohtaista tarpeellista. Taskurahaa voit varata leirikioskia varten. Voit ottaa mukaasi myös omaa naposteltavaa.

Muista kertoa leirin alussa ruoka-aineallergioista sekä mahdollisesta sairaudesta, joka vaatii lääkitystä tai erikoishuomiota. Täytäthän asiakastietolomakkeen nettisivuiltamme ja otat se mukaan leirille. Voit täyttää lomakkeen myös leirille tullessasi, saat paperilomakkeen tallilta.

LEIRIEN HINTAAN SISÄLTYY:

- 2h ratsastusta päivässä (teholeirillä 3h!!). Aiheina esimerkiksi koulua, esteitä, maastoa, puomeja, leikkitunti, 2h vaellus, yö-tai iltaratsastus….
- teoriaa
- aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala
- majoitus tallinvintissä
- vakuutus
- muuna toimintana esimerkiksi leirikaste, leirikisat, hoitohevosten kauneuskilpailut, kepparikisat yms

Tiedustelut ja varaukset:
Riitta Kilpiö p. 050-313 8586 tai riitta.kilpio@onnenperantalli.fi