Yleistä

Tuntien varaaminen:
Riitan tavoittaa parhaiten puhelimitse, soittaen tai tekstiviestillä, tuntien aikana hän ei vastaa puhelimeen. Voit varata tunnin myös sähköpostitse tai henkilökohtaisella käynnillä tallilla. Ilmoita varaamisen yhteydessä mahdollisista sairauksista, allergioista tai liikuntarajoitteisesta, jotta niihin osataan varautua.

Tuntien peruuttamien:
Jos et jostain syystä pääse ratsastustunnillesi, on sinun peruutettava tuntisi ajoissa.
Tunti perutaan mieluiten tekstiviestillä viimeistään tuntia edeltävänä iltana klo 21.00 mennessä. Liian myöhäisistä peruutuksista tai kokonaan peruuttamatta jääneistä tunneista joudumme veloittamaan normaalin tuntihinnan. Ainoastaan sairaustapauksissa peruutuksen voi tehdä veloituksetta samana päivänä terveydenhoitajan tai lääkärintodistusta vastaan.

Käyttämättä jääneiden tuntien korvaaminen:
Ajoissa peruutetun tunnin saa kortin voimassaoloaikana ratsastaa peruutuspaikalla tai erikseen järjestetyllä korvaustunnilla. Poisjäännin voi korvata myös etukäteen esimerkiksi ennen lomaa. Kauden vaihtuessa (kevät/syksy) edellisellä kaudella käyttämättä jääneitä tunteja ei korvata. Korvaavat tunnit tulee varata mielellään samalla kertaa, kun peruutat ratsastustuntiasi. Ratsastajan tulee itse hoitaa ne ajan tasalle. Ratsastamatta jääneitä rästejä ei korvata jälkikäteen.

Pakkasraja on maneesin mittarista mitattuna -15 astetta. Tuntien peruuntumisesta kylmän sään vuoksi ilmoitetaan erikseen.

Vakuutukset
Onnenperän talli on Suomen Ratsastajainliiton eli SRL:n hyväksymä ja valvoma harrastetalli. Tallilla on vastuuvakuutus sekä ryhmätapaturmavakuutus. Talli ei ole kuitenkaan erikseen vakuuttanut asiakkaitaan. Täten tallilla vakituisesti ratsastavien on kuuluttava johonkin ratsastusseuraan tai oltava SRL:n tapaturmavakuutuksen piirissä ns. Green Cardilaisena. Lisätietoja seuran jäsenyydestä tai Green Cardista saa Riitalta.

Tallin kanssa läheisessä yhteistyössä toimii Onnenperän Ratsastajat Ry. Seuran sivuilta löydät tarkempaa tietoa seuran toiminnasta sekä ohjeet jäseneksi liittymisestä http://onnenperanratsastajat.sporttisaitti.com