Yleistä

Tuntien varaaminen:
Riitan tavoittaa parhaiten puhelimitse, soittaen tai tekstiviestillä, tuntien aikana hän ei vastaa puhelimeen. Voit varata tunnin myös sähköpostitse tai henkilökohtaisella käynnillä tallilla. Ilmoita varaamisen yhteydessä mahdollisista sairauksista, allergioista tai liikuntarajoitteisesta, jotta niihin osataan varautua.

Tuntien peruuttamien:
Jos et jostain syystä pääse ratsastustunnillesi, on sinun peruutettava tuntisi ajoissa, liian myöhäisistä peruutuksista tai kokonaan peruuttamatta jääneistä tunneista joudumme veloittamaan normaalin tuntihinnan.
Tunnin voi perua ilmaiseksi edellisenä päivänä klo. 21 mennessä. Äkillisessä sairastapauksessa peruminen samana päivänä klo. 12 mennessä hoitajan tai lääkärin todistusta vastaan.
Tuntien perumisesta pakkasen takia ilmoitetaan erikseen Onnenperän tallin facebook sivuilla. Pakkasraja on -15 astetta maneesin mittarista tarkistettuna.

Käyttämättä jääneiden tuntien korvaaminen:
Ajoissa peruutetun tunnin saa kortin voimassaoloaikana ratsastaa peruutuspaikalla tai erikseen järjestetyllä korvaustunnilla. Poisjäännin voi korvata myös etukäteen esimerkiksi ennen lomaa. Kauden vaihtuessa (kevät/syksy) edellisellä kaudella käyttämättä jääneitä tunteja ei korvata. Korvaavat tunnit tulee varata mielellään samalla kertaa, kun peruutat ratsastustuntiasi. Ratsastajan tulee itse hoitaa ne ajan tasalle. Ratsastamatta jääneitä rästejä ei korvata jälkikäteen.

Vakuutukset
Onnenperän talli on Suomen Ratsastajainliiton eli SRL:n hyväksymä ja valvoma harrastetalli. Tallilla on vastuuvakuutus sekä ryhmätapaturmavakuutus. Talli ei ole kuitenkaan erikseen vakuuttanut asiakkaitaan. Täten tallilla vakituisesti ratsastavien on kuuluttava johonkin ratsastusseuraan tai oltava SRL:n tapaturmavakuutuksen piirissä ns. Green Cardilaisena. Lisätietoja seuran jäsenyydestä tai Green Cardista saa Riitalta.

Tallin kanssa läheisessä yhteistyössä toimii Onnenperän Ratsastajat Ry. Seuran sivuilta löydät tarkempaa tietoa seuran toiminnasta sekä ohjeet jäseneksi liittymisestä http://onnenperanratsastajat.sporttisaitti.com