Tallin tapahtumien tasalla pysyt tällä sivulla!


2018 syysterveiset Onnenperän tallilta!

Syyskausi on saavuttanut puolivälin ja on tiedotteen aika. Paljon ehtii vielä tapahtua ennen joululomaa! Olethan jo liittynyt Onnenperän tallin facebook-ryhmään? Tallin tiedotteet ja ajankohtaiset asiat päivittyvät sinne ensimmäiseksi!

Hevoskerho kokoontuu lauantaisin klo. 11.30-12.45 3.12 saakka. Kerho on suunnattu 5-12-vuotiaile. Vetäjinä Oona Vähätalo Iines Hakola ja Sara Hänninen. Kerhossa opetellaan hevosen hoitamiseen ja tallilla toimimiseen liittyviä asioita sekä käytännössä että teoriassa. Kerhon ohjelmaan kuuluu lisäksi esimerkiksi liikuntaa, leikkejä, askartelemista ja muuta mukavaa yhdessä puuhailua. Kerhossa voi harjoitella hevostaitomerkkejä varten tai tähdätä vaikkapa hevostaitokilpailuihin! Syyskaudella kerhomaksu on 4e/krt. ilmoittautumiset ja kyselyt Essi Randelin 04-2772696

Sunnuntaina 4.11 klo. 15-17 pidetään aikuisille suunnattu yhden kerran "hevosen hoito ennen ja jälkeen tunnin" - kurssi. Kurssi sisältää hevosen harjausta, satulointia, suojien yms. varusteiden laittoa sekä hevosen ja varusteiden huollon tunnin jälkeen. Ensin kuivaharjoitellaan eli käydään kaikki varusteet läpi, jonka jälkeen siirrytään käytännön harjoitteluun. Kahvittelut nyyttäriperiaatteella. Kurssille ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet ja kurssi on maksuton! Ilmoittautumiset viestillä Riitalle.

Viikolla 45 (5-11.11) vietetään perinteistä vaihtoviikkoa: Saat tuoda kaverin mukaan omalle tunnillesi. Sinä ratsastat ensimmäisen puolituntia ja kaveri toisen. Tarvittaessa voit auttaa kaveria. Kaveri voi olla aikuinen tai lapsi, huomioi tämä kun toivot ratsua omalle tunnillesi. Tarvittaessa vaihdetaan ratsua kaveria varten :)

Kouluratsastuksen kilpailuharjoitus lauantaina 10.11 klo. 15 alkaen. Tuomarina Karoliina Nieminen-Poutanen. Tuo mukanasi kouluohjelma (2kpl) radasta jonka aiot ratsastaa. Saat arvioinnin kuten kisoissa, mutta palkintoja ei jaeta. Lähtömaksu 20€. Ilmoittautumiset hevostoiveineen Riitalle!

Pihaton avajaisia vietetään lauantaina 1.12 klo. 14.30-16 avoimien ovien muodossa. Kahvitarjoilu ja ohjelmaa :) Lisätietoja tulee faceen ja ilmoitustaululle lähempänä!

Onnenperän tallitakkitilaus tulossa! Viikon 43 aikana ilmestyvät sovituskappaleet vinttiin. Tilaus- ja maksuohjeet löydät ilmoitustaululta, vintistä ja facesta.

Onnenperän talli ei ole vakuuttanut asiakkaitaan. Ratsastaminen ja hoitaminen tapahtuu omalla vastuulla.
Kaikkien tallilla vakituisesti ratsastavien on kuuluttava johonkin ratsastusseuraan tai hankittava green card-vakuutus.
Seuraan liittymällä saat vakuutuksen, hipposlehden ja muita etuja, lisäksi pääset osallistumaan kilpailuihin.
Lisätietoja seurajäsenyydestä antaa Onnenperän Ratsastajat Ry:n jäsensihteeri Carita Ojala jasensihteeri.onra@gmail.com. Vuoden loppuun SRL on antanut 50% alennuksen jäsenmaksusta! Green cardin tilausohjeet löydät SRL:n sivulta www.ratsastus.fi

Vaikka talvi on vasta tuloillaan, on aika suunnata katseet ensi vuoden leireihin! Leiritiedot löytyvät kotisivuilta ja ilmoitustaululta. Nopeus kannattaa, vuoden 2018 puolella kesäleirin varanneet saavat 20€ alennuksen varausmaksusta!

Innokkaita hevosenhoitajia saa edelleen ilmoittautua Essille. Hoitajien tehtäviä on mm. huolehtia omasta hoitohepasta tuntilaisen kanssa, katsoa että oman hepan varusteet ovat puhtaat ja kunnossa, putsata tarpeen mukaan ruoka- ja juomakuppeja sekä myös tarvittaessa avustaa tunneilla.

Kelien kylmetessä maistuu varmasti kaakao tai kahvi. Kahvin- ja vedenkeitin sekä mikro löytyy nykyään maneesin lämmitetystä katsomosta. Limsakaappihan siellä jo onkin. Limsat 2€ ja maksu maitotonkkaan, minulta saat tarvittaessa vaihtorahaa.

Syyskausi päättyy viikkoon 50, (Su 16.12.), 17 ja 18.12 voit varata irtotunnin tai ratsastaa kymppikortilla.

Keskiviikona 19.12 klo 18-19.30 vietämme tallin joulua maneesissa ja tallin vintillä, näistäkin lisää tietoa lähempänä!

Aurinkoisia syyspäiviä toivottelee Riitta ja Hepat